Övrigt

Reella mattor för välbesökta entréer

Stressade ben på väg mot jobbet. Stora skor över en dammig trottoar, som genar över ett nyklippt och daggstänkt gräs, som kliver ned på en stig av packad jord och torr sand, genom sektioner av väl gömd lera, och som sen fortsätter förbi och ner och tillbaks mot trottoaren, över vägen, korsandes en regnpöl, upp på andra sidan; där du nästan för sent stapplar till lite grann för att precis lyckas undvika en fyrbent kamrats inte så kamratliga efterlämningar; och sedan in genom en park, marscherandes längs en grusgång med fallna inblåsta löv här och var, och så till sist, och ute på andra sidan av parken, rundas ett hörn, och trippandes vidare över en smutsig parkeringsplats, tar du de sista stegen in genom entrén, och äntligen, äntligen är du är framme. Morgonkaffet är inom räckhåll.

Man samlar på sig en oerhörd massa smuts på sina skor varje dag. Det tråkiga är att denna smuts dessvärre inte likt magi går upp i rök så snart man kliver in genom en fastighets entré. All smuts dras istället med in. Standardlösningen på detta problem är dock mycket enkel. Man lägger ut en entrématta. Vad man däremot kanske inte tänker på är dock att det kan vara en mycket större skillnad på en matta i jämförelse med en annan matta än vad man ofta initialt tror.

Berendsens entrémattor ser till att smuts och fukt hålls ute på ett mycket effektivt och fulländat vis. Det kan låta nästan lite fånigt men en god investering i en ordentlig och bra kvalitetsmatta kan mycket väl spara in avsevärt på städkostnader samt renovering eller restaurering till följd av dagligt och kontinuerligt slitage. Sandkorn och grus konstant slipandes mot ett trägolv via en hård skosula, vatten som tränger in här och var, eller smuts som helt enkelt sätter sig i skarvar och vinklar allt vad det kan vara och som byggs på dag efter dag. Så att köpa sig en matta är därför en oerhört enkel insats för ett både kort- och långsiktigt fördelaktigt resultat.

Ändå enklare gör du det för dig genom att välja att ta del av Berendsens hyr- och tvättservice. Denna service innebär att du din verksamhets lokaler tillhandahålls med rena mattor enligt en överenskommen schemaläggning och Berendsens tar hand om tvätten, skötseln, och fram för allt, smutsen.

Ge något kul till din personal

Är du på jakt efter gåvor till din personal eller letar du efter presentreklam, profilprodukter eller giveaways. Vi på Utlaget.se kan erbjuda dig mängder av produkter och en mycket god service för ditt företag. Hittar du inte produkterna du söker efter så kan du självklart ta kontakt med oss. Ska du ha en större kvantitet så kan vi i många fall köra en specialtillverkning där du själv får vara med att påverka.
Vi har mångårig erfarenhet av presentreklamsbranschen och du kan känna dig fullständigt trygg med oss.
En del av produkterna vi har kan vara allt mellan pennor, verktyg, kläder, hem och hushåll med mera. Vi har även profilkläder eller displaymaterial för mässor och events. Så tveka inte att kika in på vår sajt där du hittar mängder av produkter att använda som presentreklam eller gåvor till personal. Varmt välkommen till oss!