Resor och Boende

Orkesterresor och körresor

Det är nästan säkert så att i många fall associerar man semester med en resa till varma och soliga ställen. Och det är inget fel på det men det finns företag som med stor framgång riktar en semester till en helt annat sort resande. Det finns nämligen flera alternativ till resande och Eurotravel har hittat en lösning: musikresor.

Med en lång erfarenhet av orkesterresor och körresor inom Europa, gör Eurotravel möjligt att resenärer kommer fram och njuter av orkester- och körfestivaler och detta via ett bra samarbete med arrangörer.

Vad sägs om en körresa till Gdansk och samtidigt uppleva kultur och historia, besöka Westerplatte, platsen där Andra Världskriget började eller en utflykt till världens största borg?

Eller varför inte en resa till norra Tyskland och njuta av Sportcentret i feriecentret Weissenhäuser Strand, med möjlighet till vattenrutschbanor, tennis, badminton och minigolf samt Weissenhäuser Strand-festivalen? Direktkopplat till festivalen är också en gemensam grillkväll för orkestrarna.
Det kanske låter ännu mer spännande en orkesterresa till Paris, med sina exklusiva ställen som Eiffeltornet, konstmuseet Louvre eller Montmartre.

En stor upplevelse kan vara möjligheten att delta i paraden på Disnayland, boka en båttur på Seine, mm.